Via ons kunt u uw recreatiewoning met verhuur wél verzekeren!

Douwe
Recreatie

Uw vakantiehuis

Een vakantiewoning kopen als belegging, om te verhuren of om zelf van te genieten.
Het rendement uit een vakantiewoning kan lucratief zijn. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw bezit solide is en de risico’s beperkt worden? Wij lichten u graag voor over de mogelijkheden zodat u optimaal kunt profiteren van uw vakantiehuis.

Uw vakantiehuis goed verzekerd

Een opstalverzekering dekt schade aan uw vakantiewoning, bijvoorbeeld veroorzaakt door brand of storm. De verzekering is gebaseerd op de herbouwwaarde. Gaat u uw vakantiewoning verbouwen of verbeteren? Dan kan dit consequenties hebben voor de herbouwwaarde. Om onderverzekering te voorkomen is het goed om uw opstalverzekering te laten controleren. De inboedel in de woning kunt u verzekeren met een goede inboedelverzekering op maat. Wij zoeken graag voor u naar de verzekering die het best bij uw situatie past.

Recreatiewoning met verhuur verzekeren

Bij ons kunt u uw recreatiewoning met verhuur nog wel verzekeren, ook al wordt het steeds moeilijker. Wij hebben voor u een goede maatschappij gevonden. Met de collectieve verzekering van de Goudse bent u ervan verzekerd dat het goed geregeld is.
Koopt u een recreatiewoning? Dan is het belangrijk om te weten dat de verzekering vervalt op het moment dat u bij de notaris geweest bent. Neem contact met ons op, dan zorgen we zo snel mogelijk dat uw woning opgemeten wordt voor de juiste verzekerde som.

Vakantiewoning kopen

De aankoop van een (vakantie)woning blijft een grote beslissing. Met het afsluiten van een hypotheek gaat u een langdurige financiële verplichting aan. Alle reden om u onafhankelijk en deskundig te laten informeren.

Bij vragen of voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag.

En heeft u de dekking van uw verzekering nodig? Dan gaan we gelijk voor u aan het werk. Wij regelen het voor u.

Deel dit bericht
Ab De Wijn

Bernhardlaan 188
1791 XJ Den Burg

Tel. 0222 - 31 23 15
Fax 0222 - 31 26 49
E-mail info@abdewijn.nl

Ontwerp en techniek door WEBJONGENS | Fotografie door Stefan Krofft

Ontwerp en techniek door WEBJONGENS | Fotografie door Stefan Krofft