Later komt vroeger dan je denkt.

Jessica en Karin
Jessica en Karin

Heeft u voldoende vermogen voor later?

Heeft u al plannen voor wat u wilt doen als u straks stopt met werken? Is dat ook haalbaar met het pensioen dat u tegen die tijd heeft opgebouwd? U kunt op verschillende manieren en fiscaal aantrekkelijk regelen dat u straks voldoende te besteden heeft.

Kies voor de gunstigste oudedagsvoorziening

U kunt op verschillende manieren regelen dat u straks voldoende te besteden heeft. U kunt sparen, beleggen, banksparen of een lijfrenteverzekering afsluiten. Of misschien wel een combinatie hiervan. Wilt u weten wat voor u de beste optie is om vermogen op te bouwen voor later? Bel dan 0222 - 312 315 en maak een afspraak met één van onze specialisten.

Regel tijdig uw pensioen

Met pensioen gaan is voor velen nog zo ver weg. Toch is het goed om tijdig uw pensioen te regelen. Hoe eerder u met uw pensioenopbouw begint des te langer kan het opgebouwde kapitaal renderen en des te lager zijn de premies. Wij geven u graag een deskundig en onafhankelijk pensioenadvies.

Voorkom onaangename verrassingen

Wat gebeurt er met uw pensioen als u arbeidsongeschikt of werkloos wordt of als u een jaartje een sabbatical neemt? Laat ons verschillende scenario’s voor u doorrekenen. Dan weet u precies waar u aan toe bent.

Eerder stoppen met werken

De overheid ontmoedigt eerder stoppen met werken en met vervroegd pensioen gaan wordt steeds minder aantrekkelijk gemaakt. Maar eerder stoppen met werken is zeker niet onmogelijk. Het vereist alleen wél een goede financiële planning.

Heldere taal

Financiële producten kunnen complex zijn. Daarom legt Assurantiekantoor Ab de Wijn u graag alles in heldere taal uit. Persoonlijk en dicht bij huis. Zo zorgen we er samen voor dat u uw oudedagsvoorzieningen écht goed kunt regelen.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend meer informatie? Samen staan we voor u klaar.

En heeft u de dekking van uw verzekering nodig? Dan gaan we gelijk voor u aan het werk. Wij regelen het voor u.

Deel dit bericht
Ab De Wijn

Bernhardlaan 188
1791 XJ Den Burg

Tel. 0222 - 31 23 15
Fax 0222 - 31 26 49
E-mail info@abdewijn.nl

Ontwerp en techniek door WEBJONGENS | Fotografie door Stefan Krofft

Ontwerp en techniek door WEBJONGENS | Fotografie door Stefan Krofft