Recreatie

Een vakantiewoning kopen als belegging, om te verhuren of om zelf van te genieten. Het rendement uit een vakantiewoning kan lucratief zijn. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw bezit solide is en de risico’s beperkt worden? Wij lichten u graag voor over de mogelijkheden zodat u optimaal kunt profiteren van uw vakantiehuis.

Ab de Wijn

Trekt u er in uw vrije tijd op uit met uw caravan, camper of boot? Dan is het belangrijk om te weten wat u wel en niet verzekerd heeft en wat de mogelijkheden zijn. Neem contact op of kom even langs bij ons op kantoor voor meer informatie. Met de juiste verzekering kunt u, ook als het een keer tegen zit, blijven genieten. Zo kunt u gerust op pad.

Marjan - autopech

Autoverzekeringen vergelijken betekent kijken naar prijs én naar polisvoorwaarden. Is er een eigen risico? Welke waarde van de auto hanteert de verzekeraar? Vragen die belangrijk zijn bij het vergelijken van autoverzekeringen. Uit tientallen aanbieders zoeken we uw optimale motor- of autoverzekering. U krijgt een eerlijke vergelijking van autoverzekeringen én uitstekende service.

Marjan gaat vliegen

Uw reisverzekering kan dekking bevatten op veel gebieden: medische zorg, bagage, rechtsbijstand, vervangend vervoer enz. Maar wat heeft u daadwerkelijk nodig? Samen met u kijken we bij Assurantiekantoor Ab de Wijn naar het soort reis dat u gaat maken en naar uw bestemming. Zo kiezen we met u een voordelige reis- en/of annuleringsverzekering.

Ab de Wijn

Persoonlijk financieel advies is eigenlijk financieel, fiscaal en juridisch advies in één. Wat wilt u met uw geld doen, nu én in de toekomst? Is dat haalbaar en zo ja, hoe? Door uw plannen fiscaal zo aantrekkelijk mogelijk te realiseren, liggen besparingen binnen handbereik. Dát is de kern van goed persoonlijk financieel advies van Assurantiekantoor Ab de Wijn.

huis gekocht

Wij zoeken voor u een hypotheek die goed past bij uw persoonlijke behoeften, wensen en financiële situatie. Vakkennis, betrokkenheid en persoonlijke aandacht staan hierin centraal. Ons kantoor heeft geen enkele verplichting om uw hypothecaire lening bij één of meer financiële instellingen onder te brengen. Zo krijgt u gegarandeerd onafhankelijk deskundig advies.

Karin nieuws

Bij Assurantiekantoor Ab de Wijn krijgt u altijd de meest actuele informatie. Of het nu gaat om verzekeringen, hypotheken of financieel advies. We zorgen ervoor dat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, volgen trainingen en hebben een breed netwerk. Zo blijven we bij en kunnen we u op de hoogte houden van alle nieuwe mogelijkheden.

Ab en Douwe

Toen u uw inboedelverzekering en/of opstalverzekering afsloot, heeft u nauwkeurig in kaart gebracht wat de waarde van uw inboedel was en wat de herbouwwaarde was van uw huis. U wilde immers goed verzekerd zijn. De kans is groot dat sindsdien uw bezit en daarmee de waarde is toegenomen. Klopt uw inboedelverzekering en/of opstalverzekering nog?

Jessica

Naast de basisverzekering kunt u kiezen voor aanvullende verzekeringen met zorg op maat. Voor u vergelijken we objectief ons brede aanbod van zorgverzekeraars. We kennen de (zorg)wensen van de mensen op Texel. Zo vinden we voor u de zorgverzekeraar die de best passende dekking biedt, volledig toegespitst op uw wensen en situatie.

Ab en Douwe

Goed zakendoen betekent voor ons dat wij zowel u als uw onderneming goed kennen. Vanuit deze vertrouwensband fungeren wij het hele jaar door als uw sparringpartner op het gebied van zekerheid rond uw persoonlijke financiële situatie, tevredenheid van uw medewerkers en de afdekking van risico’s binnen uw onderneming. U kunt altijd rekenen op advies dat past bij uw manier van ondernemen.

Ab De Wijn

Bernhardlaan 188
1791 XJ Den Burg

Tel. 0222 - 3 123 15
Fax 0222 - 31 26 49
E-mail info@abdewijn.nl

Ontwerp en techniek door WEBJONGENS | Fotografie door Stefan Krofft

Ontwerp en techniek door WEBJONGENS | Fotografie door Stefan Krofft