‘Omdat ik als geen ander weet hoe belangrijk het is om goed verzekerd te genieten van je vrije tijd.

Ab de Wijn
Ab de Wijn - Recreatie

Wat is belangrijk om te verzekeren?

Trekt u er in uw vrije tijd op uit met uw caravan, camper of boot? Dan is het belangrijk om te weten wat u wel en niet verzekerd heeft en wat de mogelijkheden zijn. Neem contact op of kom even langs bij ons op kantoor voor meer informatie. Met de juiste verzekering kunt u, ook als het een keer tegen zit, blijven genieten. Zo kunt u gerust op pad.

Caravan of camper verzekeren

Uw caravan- of camperverzekering biedt dekking tegen schade aan uw caravan of camper door vrijwel alle schadeoorzaken. Naast uw caravan of camper kunt u ook de daarbij behorende voortent/luifel en de inboedel verzekeren. Bij stacaravans kunt u bijgebouwtjes en tuinaanleg meeverzekeren.

De caravan- of camperverzekering is bedoeld voor particulier en recreatief gebruikte caravans, campers en stacaravans.

Schip of boot verzekeren voor recreatief gebruik

Uw pleziervaartuigverzekering biedt, afhankelijk van de gekozen dekkingsvorm, dekking tegen de financiële gevolgen van schade die met het vaartuig aan anderen wordt toegebracht (aansprakelijkheid) en tegen schade die aan het verzekerde vaartuig wordt toegebracht (casco). Ook is de inboedel aan boord van het schip verzekerd, meestal tot 15% of 20% van het bedrag waarvoor het vaartuig casco verzekerd is.

Bij beperkte cascodekking bent u voor schade door brand, ontploffing en blikseminslag verzekerd. Bij uitgebreide cascodekking bent u verzekerd voor alle schade door verlies van, of beschadiging aan het vaartuig als gevolg van een van buiten aankomend onheil en/of eigen gebrek.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend meer informatie? Neem contact op met Assurantiekantoor Ab de Wijn. We helpen u graag. Samen staan we voor u klaar.

En heeft u de dekking van uw verzekering nodig? Dan gaan we gelijk voor u aan het werk. Wij regelen het voor u.

Deel dit bericht
Ab De Wijn

Bernhardlaan 188
1791 XJ Den Burg

Tel. 0222 - 31 23 15
Fax 0222 - 31 26 49
E-mail info@abdewijn.nl

Ontwerp en techniek door WEBJONGENS | Fotografie door Stefan Krofft

Ontwerp en techniek door WEBJONGENS | Fotografie door Stefan Krofft