Het één staat niet los van het ander, wij kijken naar uw zakelijke belangen én uw privésituatie.

Ab en Douwe
Ab en Douwe

Altijd een sparringpartner bij de hand

Goed zakendoen betekent voor ons dat wij zowel u als uw onderneming goed kennen. Vanuit deze vertrouwensband fungeren wij het hele jaar door als uw sparringpartner op het gebied van zekerheid rond uw persoonlijke financiële situatie, tevredenheid van uw medewerkers en de afdekking van risico’s binnen uw onderneming. U kunt altijd rekenen op advies dat past bij uw manier van ondernemen.

Ondernemen is risico's nemen

Dat is het mooie aan ondernemer zijn. Maar het betekent ook dat u regelmatig de afweging moet maken of u een risico zelf wilt dragen of dat verzekeren een veiligere optie is.
Assurantiekantoor Ab de Wijn begeleidt u bij risicoanalyse en risicobeheersing binnen uw onderneming en neemt u daarbij zoveel mogelijk werk uit handen. Met inzicht in uw risico’s kunt u ervoor kiezen om risicomanagement onderdeel uit te laten maken van uw bedrijfsstrategie.

Verzekeringen: verzeker dat wat nodig is

Sommige risico’s zijn te groot om zelf te dragen. Zo leidt brand in veel gevallen tot een faillissement. Bij dit soort aanzienlijke risico’s is verzekeren vaak noodzakelijk. We inventariseren voor u welke verzekeringen u nodig heeft – en welke niet.

We selecteren voor u de voordelige verzekeringen met:

  • de juiste balans tussen premies en risico's
  • de best passende polisvoorwaarden
  • gunstige premies
  • uitstekende begeleiding in geval van schade

Wanneer verzekeren?

U heeft de risico’s binnen uw bedrijf geanalyseerd. Vervolgens bekijken we samen hoe groot de kans is dat het risico zich voordoet en wat dan de (financiële) consequenties zijn. Heeft u een buffer om bepaalde schades zelf op te vangen of is verzekeren verstandiger? Met onze expertise beantwoorden we deze vragen deskundig. Zodat u zorgvuldig met uw bedrijfsrisico’s om kunt gaan.

Maak van uw bedrijf een aantrekkelijke werkgever

Met employee benefits biedt u uw werknemers aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een pensioenregeling, mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en een collectieve ziektekostenverzekering. Met een pakket goede arbeidsvoorwaarden zal uw personeel zich extra gewaardeerd voelen – en dat hoeft helemaal niet veel te kosten. Motiveer uw medewerkers met een pakket goede arbeidsvoorwaarden. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien.

Financieel advies

Ons financieel advies richt zich op u als ondernemer. Dat wil zeggen: wij kijken naar uw zakelijke belangen maar ook naar uw privésituatie. Want het één staat immers niet los van het ander. U krijgt inzicht in de risico's die u loopt en wat de mogelijke gevolgen daarvan zijn. Stel dat een afnemer u aansprakelijk stelt voor verkeerd advies of een ondeugdelijk product. Dan kunt u voor hoge kosten komen te staan. En wat als u onverhoopt arbeidsongeschikt wordt? Het zijn allemaal zaken die mogelijk grote (financiële) consequenties hebben voor u, uw onderneming en uw partner en/of gezin.

Bij uw financieel advies denken we vooral in oplossingen. We geven antwoord op de vragen:

  • hoe regelt u uw pensioen optimaal
  • hoe beschermt u zich tegen schadeclaims
  • hoe verzekert u zich van goede rechtsbijstand
  • hoe zorgt u voor inkomen bij arbeidsongeschiktheid
  • hoe zijn uw financiën geregeld bij overlijden

We bieden u een compleet pakket aan mogelijkheden. Met een financieel advies werkt u fiscaal aantrekkelijk aan meer vermogen en meer zekerheden.

Deel dit bericht
Ab De Wijn

Bernhardlaan 188
1791 XJ Den Burg

Tel. 0222 - 31 23 15
Fax 0222 - 31 26 49
E-mail info@abdewijn.nl

Ontwerp en techniek door WEBJONGENS | Fotografie door Stefan Krofft

Ontwerp en techniek door WEBJONGENS | Fotografie door Stefan Krofft