Belangrijk om te weten, zodra een kenteken op uw naam staat heeft u verzekeringsplicht.

Marjan
Marjan - autopech

De voordeligste autoverzekeringen vergelijken

Autoverzekeringen vergelijken betekent kijken naar prijs én naar polisvoorwaarden. Is er een eigen risico? Welke waarde van de auto hanteert de verzekeraar? Vragen die belangrijk zijn bij het vergelijken van autoverzekeringen. Uit tientallen aanbieders zoeken we uw optimale motor- of autoverzekering. U krijgt een eerlijke vergelijking van autoverzekeringen én uitstekende service.

Uw autoverzekering bij Assurantiekantoor Ab de Wijn is:

  • optimale dekking: WA, beperkte casco of all-risk
  • de laagste premie, gelet op eigen risico, voorwaarden én service
  • gunstige no-claimkorting
  • goede service bij schade
  • uitstekende polisvoorwaarden
  • een tweede auto voordelig verzekerd
  • gratis opzegservice voor uw oude autoverzekering

Makkelijk en goed geregeld!

All-risk of WA autoverzekering?

Wat voor u de beste autoverzekering is hangt onder andere af van de leeftijd en waarde van uw auto. Is uw auto het waard om all-risk verzekerd te worden? De premie van een all-risk autoverzekering is immers hoger dan die van een WA-verzekering. Als u de kosten van eventuele schade zelf kunt dragen is een WA-autoverzekering wellicht voldoende. Twijfelt u? Bel 0222 - 312 315 voor een afspraak. Dan berekenen wij voor u de optimale dekking van uw autoverzekering.

Bromfietsverzekering

Een bromfietsverzekering biedt dekking tegen de financiële gevolgen van schade met de bromfiets aan anderen toegebracht. Deze aansprakelijkheidsdekking is wettelijk verplicht. De verzekering kan uitgebreid worden met een cascodekking voor diefstal of schade die aan de bromfiets toegebracht wordt door aanrijding.

Fietsverzekering

Een fietsverzekering biedt dekking tegen schade aan en verlies van het rijwiel en/of de accessoires door oorzaken als brand, ontploffing en blikseminslag, diefstal en andere van buiten komende onheilen, zoals verkeersongevallen. Er zijn doorlopende en een aflopende fietsverzekeringen. Aflopend wil zeggen dat de verzekering na een aantal van tevoren overeengekomen jaren vanzelf eindigt. Voor doorlopend wordt vaak gekozen bij duurdere en elektrische fietsen.

Oldtimerverzekering

Een oldtimerverzekering is een autoverzekering speciaal voor auto's ouder dan 25 jaar. De oldtimerverzekering is relatief goedkoop en vaak alleen af te sluiten als de auto uitsluitend recreatief of hobbymatig gebruikt wordt. De oldtimer kan tegen wettelijke aansprakelijkheid verzekerd worden, maar ook een WA-cascoverzekering is vaak mogelijk. Voor een volledige cascoverzekering (all-risk) is soms een taxatierapport nodig, een beperkte cascodekking is veelal mogelijk zonder een taxatie.

Motorverzekering

Een motorverzekering biedt net zoals een autoverzekering, afhankelijk van de gekozen dekkingsvorm, dekking tegen de financiële gevolgen van schade die met de motor aan anderen toegebracht wordt en tegen schade die aan de verzekerde motor wordt toegebracht.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend meer informatie? Neem contact op met Assurantiekantoor Ab de Wijn. We helpen u graag. Samen staan we voor u klaar.

En heeft u de dekking van uw verzekering nodig? Dan gaan we gelijk voor u aan het werk. Wij regelen het voor u.

 

Deel dit bericht
Ab De Wijn

Bernhardlaan 188
1791 XJ Den Burg

Tel. 0222 - 31 23 15
Fax 0222 - 31 26 49
E-mail info@abdewijn.nl

Ontwerp en techniek door WEBJONGENS | Fotografie door Stefan Krofft

Ontwerp en techniek door WEBJONGENS | Fotografie door Stefan Krofft