Wij maken maatwerk van uw reisverzekering, we gaan voor u op zoek naar de verzekering die het beste past bij uw persoonlijke situatie.

Marjan
Marjan gaat vliegen

Welke reisverzekering heeft u nodig?

Uw reisverzekering kan dekking bevatten op veel gebieden: medische zorg, bagage, rechtsbijstand, vervangend vervoer enz. Maar wat heeft u daadwerkelijk nodig? Samen met u kijken we bij Assurantiekantoor Ab de Wijn naar het soort reis dat u gaat maken en naar uw bestemming. Zo kiezen we met u een voordelige reis- en/of annuleringsverzekering.

Reisverzekering

Uw reisverzekering biedt dekking tegen schade en kosten die het gevolg zijn van onvoorziene gebeurtenissen tijdens het reizen. Een reisverzekering is opgebouwd uit verschillende, vooraf te kiezen dekkingsrubrieken. Niet alle activiteiten zijn standaard gedekt in een reisverzekering. Als er sprake is van een actieve vakantie dan is er voor risico’s zoals bijvoorbeeld bergbeklimmen, diepzeeduiken enz. vaak een aanvullende dekking nodig. Samen bekijken we welke reisverzekering het best bij u en uw reis past. We maken maatwerk van uw reisverzekering.

Met uw reisverzekering bij Assurantiekantoor Ab de Wijn bent verzekerd van:

  • een betaalbare premie
  • geen onnodige dekking
  • We controleren uw reisverzekering op overlap met uw andere verzekeringen.
  • de verzekering die het best past bij uw reis
  • gratis opzegservice oude verzekering
  • uitstekende schade-afhandeling

Vraag ons vrijblijvend om advies voordat u een reisverzekering kiest.

Annuleringsverzekering

Uw annuleringsverzekering biedt dekking tegen de kosten van annulering of onderbreking van uw vakantie door een in de polis omschreven ernstige omstandigheid. Bijvoorbeeld het overlijden of een ernstige ziekte van een lid van het reisgezelschap of van een familielid.

De annuleringsverzekering vergoedt dan de kosten van de reissom of de betaalde huur voor een vakantiewoning voor zover die niet meer terug te krijgen zijn.

Een doorlopende reisverzekering en annuleringsverzekering

Gaat u meerdere keren per jaar op reis of wilt u het hele jaar door direct en onbezorgd op reis kunnen gaan? Dan kan een doorlopende reis- en annuleringsverzekering uitkomst bieden.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw doorlopende reis- en annuleringsverzekering. Wij gaan dan voor u op zoek naar de verzekering die het beste past bij uw persoonlijke situatie. Uiteraard tegen een scherpe premie.

Wilt u alles weten over reisverzekeringen en annuleringsverzekeringen? Neem gerust contact op. Samen staan we voor u klaar.

En heeft u de dekking van uw reisverzekering of annuleringsverzekering nodig? Dan gaan wij gelijk voor u aan werk. Wij regelen het voor u.

Deel dit bericht
Ab De Wijn

Bernhardlaan 188
1791 XJ Den Burg

Tel. 0222 - 31 23 15
Fax 0222 - 31 26 49
E-mail info@abdewijn.nl

Ontwerp en techniek door WEBJONGENS | Fotografie door Stefan Krofft

Ontwerp en techniek door WEBJONGENS | Fotografie door Stefan Krofft