Omdat schade aan of in uw huis al erg genoeg is.

Ab en Douwe
Ab en Douwe

Weet wat u heeft

Toen u uw inboedelverzekering en/of opstalverzekering afsloot, heeft u nauwkeurig in kaart gebracht wat de waarde van uw inboedel was en wat de herbouwwaarde was van uw huis. U wilde immers goed verzekerd zijn. De kans is groot dat sindsdien uw bezit en daarmee de waarde is toegenomen. Klopt uw inboedelverzekering en/of opstalverzekering nog?

Verschil tussen inboedelverzekering en opstalverzekering

Alles wat aard- en nagelvast zit (en dus niet verhuisbaar is) behoort tot uw woonhuis. Dit verzekert u via de opstalverzekering. Datgene wat wel verhuisbaar is, valt onder de inboedelverzekering.

Uitkering bij schade aan of in uw huis

Uw inboedelverzekering en opstalverzekering keren uit bij schade aan of in uw huis na bijvoorbeeld brand, waterschade, inbraak of storm. Een prettig idee, want de kosten lopen bij deze schades al gauw behoorlijk op. Toch is het belangrijk om regelmatig te controleren of de hoogte van uw inboedel- en opstalverzekering nog steeds klopt.

  • Is er iets in uw priv├ęsituatie veranderd?
  • Is uw woning verbouwd of verbeterd?

Dan bestaat de kans dat u onderverzekerd bent. De uitkering bij schade aan of in uw huis is dan lager dan de waarde van uw verloren bezittingen.

Wilt u de hoogte van uw inboedel- of opstalverzekering aanpassen?

Maak een afspraak of kom even langs, dan maken we het verzekerde bedrag van uw inboedelverzekering en/of opstalverzekering in orde.

Glasverzekering

Een glasverzekering biedt dekking tegen breuk van glas dat tot een pand behoort en dient tot lichtdoorlating. Ook de kosten van een eventuele noodvoorziening zijn meestal meeverzekerd. Deze verzekering wordt vaak gecombineerd met de verzekering van het woonhuis of van de inboedel.

Kostbaarhedenverzekering

Een kostbaarhedenverzekering biedt dekking als waardevolle voorwerpen of verzamelingen door een oorzaak van buitenaf beschadigd, vermist of verloren raken. Bijna alle schadeoorzaken zijn gedekt binnen een van tevoren gekozen dekkingsgebied (Nederland-, Europa- of Werelddekking). De verzekering is bedoeld voor kostbare zaken zoals:

  • antiek
  • kunstvoorwerpen
  • sieraden
  • muziekinstrumenten
  • foto-, video-, audio- en filmapparatuur
  • postzegel-, munt- of andere verzamelingen

Woonlastenverzekering

Met een woonlastenverzekering stelt u de betaling van uw hypotheeklasten veilig als uw inkomen daalt of zelfs wegvalt door arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. Er zijn veel verschillende soorten woonlastenverzekeringen met verschillende voorwaarden verkrijgbaar van verschillende aanbieders. Wij helpen u graag bij het vinden van een voordelige verzekering die goed past bij uw persoonlijke situatie.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend meer informatie? We helpen u graag.

En heeft u de dekking van uw verzekering nodig? Dan gaan we gelijk voor u aan het werk. Wij regelen het voor u.

Deel dit bericht
Ab De Wijn

Bernhardlaan 188
1791 XJ Den Burg

Tel. 0222 - 31 23 15
Fax 0222 - 31 26 49
E-mail info@abdewijn.nl

Ontwerp en techniek door WEBJONGENS | Fotografie door Stefan Krofft

Ontwerp en techniek door WEBJONGENS | Fotografie door Stefan Krofft